Timer og landinger

Til alle ejere af registrerede UL-fly i Danmark.


Som velkendt og iht. unionshåndbogen er vi forpligtiget til at fremskaffe årlige havaristatistikker på UL området. Dertil har vi brug for at indsamle timer og landinger for alle UL-fly registreret i Danmark.

Denne meddelelse sendes kun ud via medlemsinfo. De materielansvarlige i klubberne har et medansvar for at sikre at alle flyejere i klubberne får indsendt timer og landinger for alle fly i klubben, også dem som unionen ikke er på email med via denne service.

Det er enkelt at registrere online ved brug af link herunder. Dertil skal du blot bruge flyets rejsedagbog og finde det antal hele timer og landinger der er noteret for 2015.

Når du registrerer skal du finde dit/dine fly på listen. Findes dit fly ikke på listen, kan det skyldes det er afmeldt i løbet af 2015. Så skal du vælge den øverste mulighed på listen ”Fly er ikke på liste” og under besked kan du skrive registreringsnummeret.

Det er også vigtigt at registrer 0 timer og 0 landinger for fly der ikke har været i luften i 2015. Skulle dobbelt registrering af enkelte fly forekomme, betyder det mindre, da vi efterfølgende sletter disse.

Alle timer og landinger for 2015 skal være registreret inden den 1. februar 2016.

Link til registreringsskema

Har du spørgsmål til registrering kan du kontakte Anders Jørgensen på tlf. 3133 0543 eller email anders@moreiq.dk

mvh
Dulfu

​DULFU

Dansk UL-Flyver Union

Søparken 2, 

9440 Aabybro

 man-tors 10-14    Tlf. 78 78 21 90 

E-mail: dulfu@motorflyvning.dk