logo
logo
logo

 Seneste nyt:- 24.01.15
I dag d.24.1. er "Medlemsinformation 02/15" sendt ud til de fleste medlemmer af Dulfu. Hvis du ikke har fået det tilsendt per email, skyldes det at vi ikke har din korrekte email-adresse eller at du slet ikke står på listen over modtagere af Medlemsinformation. Send en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , hvis du ønsker at modtage informationen.- 19.01.15
Kære medlemmer.
Dulfus bestyrelse vil gerne tilkendegive og takke for det store og frivillige arbejde, der lægges ude i klubberne ved at udnævne Årets UL-medlem på Dulfu,s Repræsentantskabsmøde i marts. Så hvis du kender et UL-medlem, der har gjort en særlig indsats i klubben eller i anden sammenhæng i årets løb eller over en længere periode, så send mig en mail med en begrundelse.

Hilsen  Per Horn- 12.01.15

Til alle ejere af registrerede UL-fly i Danmark.
Som velkendt og iht. unionshåndbogen er vi forpligtiget til at fremskaffe årlige havaristatistikker på UL området. Dertil har vi brug for at indsamle timer og landinger for alle UL-fly (ikke piloter) registreret i Danmark.
Denne meddelelse er sendt ud via medlemsinfo d,12,01.15. De materielansvarlige i klubberne har et medansvar, i at sikre, at alle flyejere i klubberne får indsendt timer og landinger for alle fly i klubben, også dem som unionen ikke er på email med via denne service.- 22.12.14
AIC B 31/14. Mode S transponder ICAO adresse og ELT kode for ultralette luftfartøjer dateret 18.12.14. (Erstatter AIC B 32/08). Du finder den her- 19.11.14
Fra Trafikstyrelsen: Projekt "Meld en sær regel" gav resultater.
Klik her og se de 33 forslag og kommentarer, som Trafikstyrelsen har modtaget. Forslag #33 kommer fra Dulfu og vedrører BL 9-6, pkt. 4.4. om krav om tilladelse til flyvning med udenlandsk ultralet luftfartøj indenfor dansk område. Forslaget overvejes af TRS. 


 

Velkommen til Dulfu's hjemmeside


1: E
r du interesseret i at blive medlem af Dulfu
og lære at flyve ultralet - tryk her for at få
flere informationer
.


2: Tekniske meddelelser - opdateret 19.01.15  

3: UL-Håndbogen  

4: Begivenheder/undervisning


facebook5

 aero2015


- Torsdag kl. 16 fik vi endelig FLYV og kunne gå i gang med at pakke de 1.547 eksemplarer i plastposer, så det kunne komme videre til Postvæsenet, der sørger for videre udbringning. Kl. 22 dvs. SEKS timer senere var vi endelig færdige, og fredag morgen kunne jeg køre hele læsset til postvæsenet. Endelig juleferie!
.........skriver FLYV på sin Facebook-side.
 flyvdec14a


 


 


 
 

DULFU - Dansk UL-Flyver Union | Gl. Kirkevej 1 | 6510 Gram | Tlf. 7482 2400 | E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.